اعتماد به نفس در نوجوانان

اعتماد و باوری که به توانایی‌ها و قابلیت‌های خودمون داریم، همون اعتماد به نفس ما محسوب می‌شه. اعتماد به نفس داشتن موجب تاثیر بر روی رفتار فرد، شخصیت فرد، عملکرد او در برابر دیگران و میزان شادی فرد در زندگی خواهد شد.

  • ۰
  • ۰

اعتماد به نفس در نوجوانان

اعتماد و باوری که به توانایی‌ها و قابلیت‌های خودمون داریم، همون اعتماد به نفس ما محسوب می‌شه. اعتماد به نفس داشتن موجب تاثیر بر روی رفتار فرد، شخصیت فرد، عملکرد او در برابر دیگران و میزان شادی فرد در زندگی خواهد شد.

اعتمادبه‌نفس با عزت نفس در نوجوانان که به معنی ارزشمند دانستن خود و داشتن حس خوب نسبت به خود است، رابطه مستقیم دارد.

نقش والدین در افزایش اعتماد به نفس در نوجوانان

پدر و مادر در افزایش و ایجاد اعتماد به نفس در نوجوانان از تمامی افراد زندگی آن‌ها نقش مهم‌تری دارند. اونا می‌تونن با حمایت خود تأثیرات مهمی در شکل‌گیری شخصیت و اعتماد به نفس نوجوان داشته باشند. باور و احساسی که شما نسبت به فرزندتون دارید، بر روی  شکل‌گیری اعتماد به نفس در نوجوان تاثیرات مستقیمی دارد.کنترل کنه.

رفتارهای درست والدین برای افزایش اعتماد به نفس در نوجوانان

رفتار محترمانه با نوجوان

یکی از رفتارهای موثر شما به عنوان والدین که بر افزایش اعتماد به نفس در نوجوانان تاثیرات به‌سزایی داره، رفتار محترمانه با او است. شما باید این واقعیت را بپزیرید که فرزند شما دیگه بزرگ شده و کودک خردسال گذشته نیست . مانند هر بزرگسالی نیازمند احترام است. دیگر زکان آن رسیده تا نتظرات فرزندتان را بشنوید و به مشکلات و نگرانی‌هایش اهمیت بدید.

تحسین نوجوان

نوجوانتون رو تحسین کنید. سعی کنید که در تعریف کردن از او سخاوتمند باشید. تعریف، تمجید و تحسین نوجوان به خاطر کارهای خوبش اعتماد به نفس او را بالا خواهد برد. همچنین این کار علاوه بر افزایش اعتماد به نفس در نوجوانان موجب می‌شه تا  به تکرار کارهای خوب و بهتر شدن رفتارشون، تشویق بشن. به فرزندتون نشون بدید که به او افتخار می‌کنید.

تشویق نوجوان به انجام فعالیت‌های فوق برنامه

نوجوان خود رو به انجام فعالیت‌های مورد علاقه خودش دعوت کنید و بگذارید تا او علایق خودش رو دنبال کنه. انجام فعالیت‌های فوق‌برنامه در نوجوانان برای درس گرفتن از موفقیت‌ها و شکست‌ها، چالش‌های متفاوت فرصت خوبی بوده و نوجوان می‌تونه میزان اعتماد به نفسش رو بسنجه.

آموزش مهارت‌های دوستی به نوجوان

والدین عزیز شما حتما باید بدونید که نمیتونید دوستی‌ها و روابط نوجوانتون رو تحت کنترل کامل بگیرید و یا دوستای او رو شما انتخاب کنید؛ اما قابل ذکره که می‌تونید مهارت‌های دوست‌یابی و اهمیت احترام و درک متقابل را به او آموزش بدید. توجه داشته باشید که دوست‌های فرزندتان بر روی اعتماد به نفس او تاثیرات مستقیمی دارند. بنابراین با فرزندتون صحبت کنید و او را از فواید دوستی آگاه کنید و بهش یاد بدید که چگونه دوستی‌های خوب و بد را از هم تفکیک کنه.

آموزش به نوجوان برای تمرکز بر روی توانایی‌هاش

نوجوان شما باید یاد بگیره که بر روی نقلط قوت و توانایی‌های خودش تمرکز کنه. شما نیز هرگز نباید فرزندتون رو با همسالان، دوستان، برادر، خواهر و یا بچه‌های فامیل مقایسه کنید، بلکه باید با درک او، او را در تقویت نقاط قوتش یاری نمایید. نوجوان شما باید بیاموزه که فقط با خودش رقابت کنه و بهترین خودش باشه.

تقویت روحیه قوی در نوجوان

نوجوانی بهترین سن برای آموزش این موضوع است که باید در برابر آزاری که از سوی جامعه و افراد دیگر به ما می‌رسه صبور باشدیمو آستانه‌ی تحمل خود رو برای داشتن روحیه قوی بالا ببریم.

حمایت نوجوان

فرزند شما باید باید مطمئن باشه که شما همیشه و در همه جا شما پشتیبانش خواهید بود. حمایت شما در افزایش اعتماد به نفس در نوجوانان تاثیرات به‌سزایی داره"   

  • ۰۱/۰۷/۲۱
  • fateme moradi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی